Övägen 68, 81895 Hedesunda, Zweden
T: 0046 (0)70 - 5443713
E: info@hedesundacamping.se
Kära gäster av Hedesunda camping
snart är det dags att öppna igen och vi ser fram emot ännu en säsong. Men den kommande tiden kommer vara annorlunda i samband med Corona-viruset (covid 19). Som det ser ut nu kommer vi kunna öppna campingen, eftersom myndigheterna och regeringen inte har gett ut någon information att vi inte får öppna. Vi kommer hålla oss uppdaterade om Corona-viruset och ta de åtgärder som behövs för att kunna ge er så trygg vistelse som möjligt.

Vi har alltid varit noga med våra städrutiner, men kommer nu ta striktare åtgärder. Vi kommer stärka våra vanliga städrutiner genom att desinficera handtag, knappar, strömbrytare, spolknappar, osv. Tvål finns i vårt servicehus, vi rekommenderar att tvätta händerna både innan och efter besöket hos servicehuset. Även med stugorna kommer vi stärka våra städrutiner, som med servicehuset kommer alla handtag, knappar, strömbrytare, osv. att desinficeras. Campingköket kommer för tillfället att hållas öppet, men vi ber er att hålla avstånd från varandra för att minska smittspridningen. Vi har tagit bort bord och stolar från köket, vi rekommenderar även att ni lagar mat i ert eget boende (husbil, husvagn, stuga, tält).

Ni som kommer med husvagn, tält eller husbil kommer själva kunna kontrollera eran närmiljö genom att ni bor i ert eget boende. Genom att vi har brandregler där det måste finnas minst fyra meter avstånd mellan varje plats, finns det gott om plats för att känna sig trygg. Vi ber er också att tänka på andra gäster, att ni håller avstånd och följer de hygienregler folkhälsomyndigheten har gett ut. Ni som bor i en stuga kan också känna er trygga, eftersom ni har en egen stuga som är noga städad och desinficerad av oss. Men Corona-viruset får ju såklart inte stoppa er från att njuta av omgivningen, ta en promenad eller ta med cyklarna. För frisk luft mår alla bra av.

Det viktigaste av allt, om ni känner er lite krassliga och har något utav dessa symtom snuva, hosta, feber, eller influens liknande symtom stanna hemma.
Vi ber er även att ha förståelse för om vi plötsligt skulle behöva stänga campingen på grund av omständigheter i band med Corona-viruset.
 
Varmt välkomna på Hedesunda camping från och med 30e april.

Meindert & Renata