Övägen 68, 81895 Hedesunda, Zweden
T: 0046 (0)70 - 5443713
E: info@hedesundacamping.se
Hedesunda camping söker en entusiastisk och självständigt arbetande kock för ca 5 månader
(maj till slutet av september).
 
Vi har drivit campingen i nästan 18år och nyligen köpte vi också restaurangen som ligger på stranden. Vi söker därför en självständigt arbetande kock (eller 1 kock med sin kökskompis).

Restaurangen ligger på stranden och har en oslagbar utsikt över Dalälven. På våren är det i allmänhet lugnt och gäster kommer särskilt på helgerna. På sommaren däremot, när det är fint väder, är hela stranden fullt med badgäster och är det full fart. Restaurangen är öppen 7 dagar i veckan på sommaren från 10:00 till 23:00. Vi söker en person som är stresstålig och kreativt, som fungerar väl under press och som dessutom vet hur man garanterar kvalitet i hektiska tider.

Vi söker en självständigt arbetande kock (eller 1 kock med sin kökskompis) med stor ansvarskänsla och kreativitet. Erfarenhet krävs, HACCP-diplom, chefskapacitet, förmåga att arbeta väl i team, lagerhantering, kvalitets- och resultatinriktad. Att prata svenska är inget måste, men i alla fall en hygglig kunskap i det engelska språket (detta beror på kommunikation med övrig personal och leverantörer).
Vi erbjuder en attraktiv lön och ett trevligt boende om så önskas.
Om du vill veta mer, vänligen kontakta oss:

Meindert och Renata
info@hedesundacamping.se
070-5443713