Övägen 68, 81895 Hedesunda, Zweden
T: 0046 (0)70 - 5443713
E: info@hedesundacamping.se

Boknings- och betalningsvillkor Hedesunda camping 2022
Vid bokning av en campingplats eller stuga gäller ned stående villkor.
 
Generellt:
Hedesunda camping är ansluten till SCR (branschorganisation för Sveriges camping- och stugföretagare). Vid incheckning registrerar vi alla gäster med ett CKE (Camping Key Europe) registrerings-system. Det kan man göra på tre olika sätt:

  • En gratis registrering (Camping ID/ vi kan hjälpa dig med detta) Dina uppgifter blir endast registrerade under din semester i Sverige. Du kan ladda ner en app och den kan du visa på alla andra campingar i Sverige utan att du ska lämna ett ID
  • Du köper ett CKE kort – du blir medlem i SCR och får tillgång till försäkring, rabatter och aktuella erbjudanden. Kortet gäller i hela Europa
  • Caravansklubbens campingkort 
Åldersgräns vid bokning och incheckning
Minimum ålder för att boka och checka in på Hedesunda camping är 22 år. Vid incheckning måste du kunna visa ett ID och/eller CKE kort.
 
Bokning och betalning av en campingplats eller stuga
Efter att du har bokat får du en bekräftelse och en faktura.  Efter 30% förskottsbetalning av den totala hyran är bokningen bindande och stugan/campingplatsen reserverad. Resten av beloppet måste överföras senast 1 månad före ankomst. Om perioden är kortare än en månad före ankomst vid bokningstillfället ska hela beloppet betalas omgående. Betalning kan göras via Hedesunda campings bankgiro med angivande av bokningsnummer och ditt namn. Så fort vi mottagit din handpenning (30 % av beloppet) eller resterande betalning (70 % av beloppet) får du en bekräftelse via e-post.
 
Avbokning
Avbokning sker genom e-post. Betalningar återbetalas inte vid avbokning. Vi rekommenderar att du tecknar lämplig avbeställningsförsäkring hos din bank eller försäkringsgivare. Numera finns även bra avbeställningsskydd som täcker allt som har med Covid-19 att göra.
 
In- och utcheckningstider campingplatser
Incheckning på ankomstdagen från kl. 12.00. Utcheckning på avresedagen är före kl. 12.00.  Andra ankomst- och avgångstider är ibland möjliga men bara i samråd med Hedesunda camping.
In- och utcheckningstider stugor
Incheckning på ankomstdagen från kl. 15.00. Utcheckning på avresedagen är före kl. 11.00.  Andra ankomst- och avgångstider är ibland möjliga men bara i samråd med Hedesunda camping.
 
Vad som gäller vid in- och utcheckning ur stugorna
Hyran är alltid exklusive slutstädning. Du kan välja att städa huset själv eller så kan du boka slutstädning fram till en vecka innan ankomst.
Om du väljer att städa själv bör du lämna huset på följande sätt:
• Allt diskas rent, torkas och placeras tillbaka i skåpen
• Sopor, tomma flaskor och papper ska slängas
• Täcken och ev. linne vikta i fotändan
• Kylskåp tömt och rent
• All mat och dryck borttagen
• badrum och kök ska vara rena.
• dammsuga och torka golvet
Om slutstädning är beställd i förväg ska soporna ändå slängas och disken diskas, torkas och ställas tillbaka i skåpen.
 
Lakan, handdukar, babysäng/barnstol med mera ingår inte i logikostnaderna. Dessa kan beställas extra vid bokning eller eventuellt vid incheckning.

Personuppgiftslagstiftning
Hedesunda camping samt SCR är ansvariga för hantering av dina personuppgifter som du lämnar via mejl / kontaktformulär / Onlinebokning vid bokning av campingplats eller stuga. Dina uppgifter kommer endast att användas i syfte med registrering av din bokning i incheckningssystemet. Uppgifterna får endast ges ut på uppdrag av ett insamlingsföretag samt statliga myndigheter och domstolar för insamling, fastställande och fullgörande av dina avtalsförpliktelser. Dina personuppgifter kan även komma att användas för marknadsföringsändamål av SCR och Hedesunda camping för sina egna produkter och tjänster, samt för andra produkter och tjänster på uppdrag av företag och organisationer som SCR eller Hedesunda camping samarbetar med. Din personuppgifter sparas i 36 månader efter att bokningsavtalet ingåtts. Du har rätt att kostnadsfritt begära dina registrerade uppgifter skriftligen en gång per år så att du vet var uppgifterna lagras och till vem de nu har skickats ut. Du har även rätt att ange om du inte vill att dina personuppgifter ska användas för marknadsföringsändamål.

Övrig
Fel som uppstår före eller under din vistelse ska anmälas omgående så att Hedesunda camping har möjlighet att lösa detta efter bästa förmåga.