Välkommen till vackra Ön

Hedesunda

Den långsträckta ön där campingen befinner sig ligger mitt i Dalälven och har en broförbindelse till fastlandet på båda sidor.

Runt Ön kan du njuta av båtliv, fiske, vandring, cykling och kanotpaddling. Det finns flera cykel-, vandrings-, båt- och kanotleder. I viken framför campingen ligger Hedesunda Fjärdarna, ett unikt våtmarkslandskap med hundratals holmar, kärr och gamla skogar.

Det finns mycket olika fåglar, med bland annat flera hackspettsarter, ugglor och många fiskgjusar. Naturreservatet är också ett eldorado för vilda djur som älgar, rådjur, hjortar, björnar, bävrar och lodjur.

Stugor

Camping

Restaurang
Beachclub Sandsnäs

Utflykter

Fiska

Båtuthyrning

Boka

Kontakt & vägbeskrivning

Varför Hedesunda camping

Hedesunda Camping ligger mitt i naturen men samtidigt väldigt centralt, här finns det något för alla i familjen att göra.

01

Bastuflotte

Vilken frihet att sitta i en bastu mitt ute på vattnet! andas ut och njuta av naturen. 

02

Restaurang med underbart läge

I utkanten av campingen och vid Dalälvens vackra sandstrand ligger ”Beachclub Sandsnäs”.  Från terrassen har du en fantastisk utsikt över Dalälven. Under sommarmånaderna kan du koppla av här och njuta av solen länge.

03

Roliga utflykter

Hedesunda camping är mycket centralt belägen. Städerna Gävle, Uppsala och Stockholm ligger alla inom räckhåll för en dagsutflykt. Det gör att det finns något att göra för alla, även om vädret inte är så bra.

04

Årets camping

Hedesunda Camping har i tre år tilldelats ANWB-priset ”den vackraste charmigaste campingen utomlands”, som gästerna har röstat fram.

05

Reception

Vi talar svenska, engelska, holländska samt tyska i receptionen och välkomnar er gärna i ett av de här språken.

06

Videoklipp

Titta gärna på något av våra videoklipp för att få en bild av campingen, fisket och omgivningen.

Mer information

Har du fler frågor eller funderingar som inte är med på hemsidan, ring eller mejla oss gärna

så svarar vi på dina frågor.

eller ring för att boka

+46 (0)70 5443713